Genieten in Midsland Noord, Terschelling

Huize Zonnedauw

Nu boeken voor 2024! 

KLIK HIER

Huize Zonnedauw, aan de Duinweg 126 te Midsland Noord, biedt veel privacy en is prachtig en rustig gelegen tegen het natuurgebied "de Landerummer heide". Zeer centrale ligging op het eiland, tussen Midsland dorp en Midsland aan zee.

De comfortabele vrijstaande en rookvrije vakantiewoning heeft een met groen omsloten en kindervriendelijke tuin, en een terras op het zuiden met verschillend tuin-meubilair. Het kaveloppervlak is 700 m² en het woonoppervlak is ca. 60 m².

Onze vakantiewoning heeft o.a. een woon- eetkamer (25m²), 3 slaapkamers (allen met eigen wastafel), een compleet ingerichte keuken, aparte douche en toilet, en een eigen parkeerplaats. Het is voorzien van Centrale Verwarming in alle vertrekken, en oa. een wasmachine, een oven (geen magnetron), een diepvriezer, een TV(via de kabel) en een radio/CD/DVD. Er zijn ook een paar spelletjes aanwezig.

Lees meer

reserveren

Huize Zonnedauw

Terschelling

Woonkamer van ca. 25 m² met een zitgedeelte met 2x een 2-zitsbank, 3 rotanstoelen met zitje en een eethoek met stoelen.Drie slaapkamers met allen een eigen wastafel, waarvan 1 met...

Meer info